Eveniment dialog structurat 6-9 martie 2018, timisoara
EUROPARLAMENTAR PENTRU O ZI

Locul: Sala Multifunctionala
a Consiliului Judetean Timis

Pe perioada celor 4 zile, peste 100 de tineri vor participa sesiuni de informare si de dezvoltare de abilitati civice, ce se se vor finaliza cu DIALOGUL CU AUTORITATILE. La masa rotunda sunt invitati reprezentanti ai Parlamentului European, Parlamentului Romaniei, Institutiei Prefectului Judetului Timis, Consiliului Judetean Timis, Consiliului Local al Municipiului Timisoara, Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Primariei Municipiului Timisoara si ai Universitatilor timisorene.

program

orele 9:30-17:00

Sesiuni prezentari si ateliere

ora 10:00

Deschiderea oficiala

ora 19:00

Activitati optionale la Student Plus

orele 9:30-17:00

Sesiuni prezentari si ateliere

ora 19:00

Activitati optionale la Student Plus

orele 9:30-17:00

Sesiuni prezentari si ateliere

ora 19:00

Activitati optionale la Student Plus

orele 9:30-15:00

Sesiuni prezentari si ateliere

orele 11:00-12:30

MASA ROTUNDA CU AUTORITATILE

ora 14:00

Acordarea certificatelor YOUTHPASS

Inscrieri: pana in data de 1 martie

Evenimentul se adreseaza tinerilor cu varste intre 15-30 ani. Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere online si sa asteptati confirmarea si detaliile pe adresa dvs de email.
Acceseaza formularul AICI.

Acord parinte pentru copil minor

Fiind proiect Erasmus+, participarea tinerilor cu varsta sub 18 ani este posibila cu acordul parintelui/tutorelui legal. Rugam participantii minori sa aduca acordul semnat. Descarca formularul ACORD PARINTE PENTRU COPIL MINOR.

YOUTHPASS

La finalul evenimentului, se vor acorda certificatele YOUTHPASS de recunoastere a activitatilor de formare si a competentelor obtinute. De certificate vor beneficia toti tinerii care vor participa la intreg programul evenimentului.

Chestionar

Recomandam tuturor tinerilor inscrisi sa participe la cercetare si sa completeze chestionarul online inainte de 06.03.2018.

Organizator

Fundatia Student Plus – Europe Direct Timisoara

Parteneri

Institutia Prefectului Judetul Timis, Consiliul Judetean Timis, Inspectoratul Școlar Judetean Timis, Universitatea Politehnica – Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi, Universitatea de Vest Timisoara – Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Institutul Intercultural Timișoara

COMUNICAT DE PRESA
ADRESA EVENIMENTULUI
Consiliul Județean Timiș
Sala Multifunctionala

Bulevardul Revoluției din 1989 nr. 17
Timișoara