vocea tinerilor:
chestionarul online

completeaza chestionarul

Impreună cu partenerii proiectului, te invitam sa raspunzi la acest chestionar ce isi propune sa puna in evidenta legatura dintre orientarea ideologica si gradul de implicare civica a tinerilor intre 13 si 30 de ani, si sa indentifice masuri ce duc la cresterea participarii lor la viata democratica.

In cazul in care completezi de pe smartphone, la intrebarile cu mai multe variante, trebuie să glisezi dreapta-stanga ecranul pentru a le vedea pe toate.

DESPRE CHESTIONAR

Structura chestionarului

Intrebarile sunt impartite in patru sectiuni:

  1. Civism
  2. Ideologie politica
  3. Influenta tinerilor in societate
  4. Date demografice

Durata

Timpul necesar completării nu este mai mare de 25 de minute.

Confidentialitate

Toate informatiile pe care le completezi vor fi tratate ca si confidențiale. Raspunzând la intrebari, descrie-te asa cum esti in prezent, nu cum ti-ai propune sa fii în viitor. Citeste fiecare afirmatie/intrebare cu atentie si selecteaza varianta care se apropie cel mai mult de raspunsul tau.

Pentru a raspunde la intrebari, poti folosi formularul inline de mai jos sau sa accesezi link-ul aferent.

PARTICIPĂ LA CONSULTARE

Perioada de colectare a opiniilor tinerilor pentru prezentul studiu s-a încheiat la 1 august 2018, însă consultarea rămâne deschisă pe toata perioada de derulare a proiectului, respectiv până la finele lunii februarie 2019. Acest instrument online poate fi folosit cu succes de cadrele didactice la orele de ”civică” și de organizațiile care desfășoară acțiuni de tineret. Propunerile valoroase vor fi în continuare monitorizate și aduse pe masa negocierilor dintre tineri și autorități. La cerere, tinerii pot primi o interpretare personalizată a secțiunii 2, orientare ideologică.